Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Installasjonsgulv med EL-fordeling

GBT Strømskinner eller Flatkabel samt Borduttak

På dekket legges normalt flatkabler, en 1-fase kabel med integrert kommunikasjonsbus, for ventilasjon og automatisering, samt en 3-fase kabel, før generell strøm, data og belysning.

I vesteuropa, med mange års erfaring med installasjonsgulv, har man med tiden utviklet tekniske løsninger for å forenkle installasjon av øvrige tilførsler i lokaler.

Dette gjelder først og fremst elfordeling i etasjene. Flatkabler med farger og nøkkelkodede uttak. 1-fase og 3-fase kabler opp til 25A. Større strømstyrker er mulig med kapslede strømskinner, opp til 60/63A.

Nøkkelferdige løsninger for tilførsel opp til skrivbordet eller gulvbokser.

Sikrede uttak for større driftssikkerhet, men fram for alt høy tilgjengelighet, stor fleksibilitet samt billig, enkelt og rask montasje.

Eksempel på lay-out med strømskinner, gulvbokser samt borduttak i et helt modulert system. Flatkabler løses på tilsvarende måte.

Bordsuttak med fasefordeling.

Det kan leveres standard 1-fase uttak eller skreddersydde 2-/3-fase , samt evt. plass for tele / data uttak (eks. Keystone).

 

Borduttak med komplett tilførsel fra flatkabel/strømskinne under installasjonsgulvet. Kabelgjennomføring i gulvplaten som er enkel å flytte. Få kabler og rengjøringsvennlig.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn