Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

GBT Concept - Energi, Miljø & Sertifisering

 For å redusere "the Carbon Footprint" kreves ny byggeteknikk.

Energibesparing

 

GBT Concept reduserer energikostnaden for ventilasjon og klimatisering. Hvordan er det mulig?

Imidlertid kreves det kunnskap og rett teknikk for å nå disse målene. Vi har teknikken og kunnskapen.

Gjennom forskning vet vi å det kreves dobbelt så mye luftmengde for å ventilere(halvbra) med takmonterte ventiler sammenlignet med GBT Concept. Samme forskning har vist at det kreves ca seks ganger så mye energi for tradisjonelle løsninger  ifht.

GBT concept.

Klimatisert luft som tilføres rommene gjennom gulvmonterte vifter/rister for å via egenkonveksjon transportere bort forurensninger (varme og partikler). Dette reduserer energikostnaden og forbedrer innemiljøet. 

Vær sikker på å benytte riktige byggeklosser i samspillet med miljøet.

Miljø

 

Sustainable Building  - den internasjonale begrepet for bærekraftig bygging.

Å benytte riktige materialer, med riktig mengde, med stor del gjenvunnet materialer, og av en kvalitet som gir lang livslengde og som direkte eller indirekte påvirker vårt miljø så lite som mulig er målet.

Ambisjonen finnes kanskje, men veien for å oppnå dette kan være både lang, krokete og vanskelig.

GTB Concept har allerede produkter som oppfyller de harde miljøkravene vi må stille nå og i framtiden. Å levere med miljøvennlige transportløsninger for å ytterligere skåne miljøet er også vår ambisjon.

Når en sertifisering er målet, hentes en stor andel av de poeng som behøves for eks. LEED Platinum, eller BREEAM med produkter og løsninger som inngår i GBT Concept.

"Green Building" status oppnås enklest gjennom å installere et klimagulv  (Under Floor Air Distribusjon, UFAD internasjonalt).

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn